Start înscrierilor la ”Slatina Forest Race”, ediția I

0
1399

S-a dat startul înscrierilor la prima ediție a competiției dedicată iubitorilor de ciclism, ”Slatina Forest Race”.

Pe 21 mai, la  ora 11.00, se va dat startul concursului de biciclete ”Slatina Forest Race” în Pădurea Strehareți, organizat de Primăria Slatina.

Potrivit organizatorilor acest eveniment este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut.

Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua doar în limita locurilor disponibile. Și NU presupune achitarea unei taxe.

Înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register

Câștigătorii vor fi premiați pe categorii de vârstă, atât la masculin cât și feminin. Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs.

“Vă reamintim că numărul locurilor la acest eveniment este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită este atinsă, înscrierile vor fi închise.

Vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive ”Slatina Forest Race” din data de 21 mai, accesând următorul link:

http://www.primariaslatina.ro/…/dispozitii/h_60_280223.pdf

Traseul competiției îl puteți consulta aici:

http://www.primariaslatina.ro/…/traseu_forest_race.pdf”, anunță reprezentanții Primăriei Slatina.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here