Disney Cup 2023- o nouă șansă pentru elevii slătineni

0
2007

Primăria Slatina menține tradiția și organizează cea mai iubită și așteptată competiție de către elevii de gimnaziu. In următoarea ședință a Consiliului Local, aleșii slătinenilor vor avea pe mese, regulamentul celei de a XV-a ediții a Disney Cup.

36 de elevi, câte 3 de la fiecare școală, vor merge într-o excursie la parcul de distracții Disney Land și vor vizita Parisul. La competitie vor participa elevi din clasele 5-8 care vor susține un test cu intrebări din diverse discipline. Testul este unul grilă, iar elevii care vor avea cele mai mari note vor merge in excursia din capitala Franței.

“ În data de 23 Mai 2023, în municipiul Slatina are loc manifestarea – concurs „Disney Cup”, ediţia a XV-a, manifestare cu caracter educativ-cultural la care se pot înscrie elevi din unitățile de învățământ ai claselor a V-a, a VI-a si a VII-a, din municipiul Slatina, eveniment cu semnificație profundă pentru elevii din municipiul nostru”, se arată în proiectul de hotărâre.

Prima etapă va avea loc pe 23 mai, iar până pe 16 mai, elevii se pot inscrie la școală. Primăria va alocat aproximativ 3705.000 de lei pentru finanțarea acestei competiții, iar excursia celor mici va dura 4 zile

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here