TIR RASTURNAT, ÎN AFARA LOCALITĂȚII ȘERBĂNEȘTI

0
402

La data de 3 aprilie, în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546A, în afara localității Șerbănești, s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Sectiei nr. 8 Poliție Rurală Perieți. Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicată o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, care, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoutilitara implicată în eveniment. De asemenea, pentru abaterea săvârșită, tânărul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here