ACCIDENTE RUTIERE, PE BANDA RULANTA, LA BREBENI

0
294

La data de 26 martie 2023, în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Văleni, județul Olt. În urma evenimentului rutier, două tinere au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

Tot in acest weekend, tot in Brebeni, la data de 25 martie, în jurul orei 20:00, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D J 546, în Brebeni, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa și a întrat în coliziune cu acesta, autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Coteana. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei și 3 puncte penalizare.

Un alt eveniment s-a petrecut tot sambata. Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Adjud, județul Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 546, în localitatea Brebeni, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat regulamentar, în afara părții carosabile. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment. De asemenea, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here