Investiții pentru înfrumusețarea orașului Scornicești

0
1236

În ultimii doi ani în Scornicești s-a investit masiv. Fie că vorbim de lucrări în infrastructura rutieră sau școlară. In acest timp și imaginea orașului s-a schimbat.

Potrivit edilului Daniel Tudor, în această perioadă au fost achiziționate 50 de băncuțe și 20 de coșuri de gunoi. De asemenea, 11 stații de autobuz au fost amplasate în oraș. Ambele investiții au fost făcute cu bani din bugetul de stat.

“Lucrări de modernizare a mobilierului urban, prin înlocuirea băncuțelor și a coșurilor de gunoi din orașul nostru, un proiect demarat în urmă cu aproximativ doi ani. Lucrări de construire a unor stații pentru navetiști, atât pentru elevi, cât și pentru ceilalți locuitori care circulă cu mijloace de transport în comun”, a subliniat edilul

3 milioane de lei au fost investiți în reabilitarea trotuarelor si a spațiilor verzi de pe strada Aleea Șuica.

“Lucrări de modernizare a trotuarelor și a spațiilor verzi de pe strada Aleea Șuica din orașul Scornicești, proiect care vine în continuarea celor derulate de mine, de la începutul acestui mandat. Desigur, în cel mai scurt timp, așa cum v-am obișnuit, voi face cunoscute și alte obiective la fel de importante pentru localitatea noastră, aflate astăzi pe agenda noastră de lucru’’, a subliniat Daniel Tudor.

Totodată acesta a precizat că astfel de investiții vor continuă și în vară, după rectificarea bugetară. Iar în perioada următoare în satul Chițeasca, sat ce aparține de orașul Scornicești, vor începe lucrările de amenajare a unui teren de sport.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here