Oltencele au primit urări de la social-democrați, de 8 martie

0
1261

De 8 Martie, reţelele de socializare au fost pline de flori şi felicitări destinate femeilor, iar o parte dintre acestea au venit din partea politicienilor.

De asemenea, tradiția PSD Olt de a oferi flori doamnelor și domnișoarelor și de 8 martie a continuat și anul acesta. De 14 ani, social-democrații olteni întâmpină primăvara printre oltence, pe străzi.

“O primăvară minunată, cu bucurie, speranță și împlinirea tuturor dorințelor ! Ziua de 8 Martie să vă aducă bucurie, fericire, speranță și multe împliniri! La mulți ani!’’, a fost mesajul președintelui PSD Olt, Marius Oprescu.

Un mesaj de 8 Martie a postat pe pagina de socializare a Primăriei Slatina și edilul Emil Moț. “8 Martie este o zi specială, este ziua în care celebrăm feminitatea!În fiecare an este un prilej de a le confirma doamnelor și domnișoarelor cât le prețuim și cât de recunoscători suntem pentru echilibrul pe care îl aduc în familie și în societate. La mulți ani, dragi soții, fiice, mame și bunici!’’, a urat Emil Moț tuturor slătinencelor

Și deputatul social-democrat Emil Albotă a postat un mesaj pentru femei încă de la primele ore ale dimineții. “8 Martie – ziua în care ne arătăm prețuirea pentru eternul feminin, pentru gingăşia şi bunătatea pe care le primim necondiționat, în fiecare zi. O primăvară frumoasă pe măsura visurilor dumneavoastră! La mulți ani!”, acesta este mesajul deputatului însoțit de o imagine cu flori.

Și deputatul Cătălin Grecu a fost activ pe rețelele de socializare, unde le-a urat femeilor:” Ziua de 8 Martie să vă aducă multe zâmbete şi preţuire, din partea celor dragi.La mulţi ani!”

Un trandafir virtual au primit, astăzi, femeile și de la deputatul Adrian Chesnoiu. “8 Martie-sărbătorim Femeia!O zi cu lumină în suflet, cu dragoste în inimă și zâmbet pe buze vă doresc! Sunteți un model despre cum să transformi sensibilitatea în forță și iubirea în determinarea de a face bine celor din jur.La mulți ani alături de cei dragi!’’, a postat deputatul

Mesajul deputatului Florin Barbu a fost însoțit de o fotografie cu fiica sa, iar urarea a fost pentru toate doamnele și domnișoarele

“Sunt tată, soț și fiu, sunt coleg și prieten, dar nu aș putea fi nimic fără cele care sunt mereu sprijinul meu, puterea mea, mândria și dragostea mea!Tuturor celor dragi mie, tuturor doamnelor și domnișoarelor, vă mulțumim, vă respectăm și vă iubim, și azi și mâine și pentru totdeauna! La mulți ani frumoși!”, a postat deputatul.

Și deputatul Marius Iancu le urat femeilor să aibă o primăvară frumoasă. “ Frumusețe, gingășie, putere, determinare, devotament, creativitate și multă dragoste!Sunt atâtea cuvinte frumoase pentru a le descrie pe cele care ne sunt mame, soții, fiice, bunici, colege și prietene!Pentru voi, toate doamnele și domnișoarele care ne sunteți mereu alături, la mulți ani și o viață ca o primăvară!” , se arată în postarea deputatului.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here