Schimbări în fruntea PSD Scornicești. Ionuț Pîrvu, noul lider, va fi candidatul PSD pentru Primăria Scornicești

0
1474

Schimbare în fruntea PSD Sconicești. Ionuț Pîrvu preia conducerea Organizației de la Cătălin Ușurelu. Noul președinte PSD Scornicești a fost ales aseară în cadrul Noul Conferinței de Alegeri. El este consilier local PSD și are planuri mari pentru organizație.

“Noi, echipa PSD Scornicești avem un singur obiectiv pentru anul electoral 2024, câștigarea alegerilor. Este timpul ca orașul Scornicești să aibă un primar PSD, un sprijin și un prieten pentru oamenii din această comunitate. Este proiectul meu, al nostru – SCORNICEȘTI 2024”, a postat pe pagina sa de socializare noul președinte PSD Scornicești

În cadrul Conferinței, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a anunțat și faptul că Ionuț Pîrvu va fi candidatul social-democraților pentru primărie. Acesta are o sarcină grea după ce in 2020, candidatul PSD George Brînaru a pierdut alegerile pentru fotoliul de primar al orașul Scornicești.

La conferința de alegeri au participat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, senatorul Siminica Mirea, Corina Sulger, președinta OFSD Olt, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu și Emil Albota, subprefectul Cosmin Floreanu și Emil Marinescu, președinte OPSD Olt.

“La Scornicești, a început schimbarea!O nouă perioadă atât pentru PSD Scornicești, cât și pentru întreaga comunitate! Noul președinte al PSD Scornicești, ales în cadrul Conferinței de Alegeri este Valentin Ionuț Pîrvu, consilier local PSD.Îi mulțumesc și îl felicit pe fostul președinte Cătălin Ușurelu pentru toată munca depusă în acești ani, pentru că a fost un bun coleg de campanii electorale pentru noi toți și un bun prieten. De aceea, vom continua împreună pentru ca orașul Scornicești să aibă primar PSD! Îl felicit pe Ionuț și îi urez mult succes!Are experiență în mediul de afaceri, în administrație, are viziune pentru dezvoltarea acestui oraș, dar și o echipă puternică, unita, fără orgolii – PSD Scornicești!Pentru anul electoral 2024, avem cu toții un singur obiectiv- PSD să câștige la Scornicești!PSD să fie sprijin pentru oamenii din Scornicești”, a declarat deputatul PSD Olt, Marius Iancu.

În acest moment au fost organizate alegeri în majoritatea Organizațiilor locale, iar pe 22 noiembrie va fi aleasa și echipa în fruntea Organizației Județene.

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here