Un slătinean s-a trezit în casă cu un șarpe de aproape doi metri

0
1349

Momente de groază pentru un bărbat din Slatina, care s-a trezit în casă cu un șarpe de aproape doi metri. S-a întâmplat, ieri, pe strada Strehareți, iar slătineanul a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit reptila pe un raft.

„- Avem un șarpe în casă! Vă rog să trimiteți pe cineva aici!”, așa a sunt apelul de ajutor al unui bărbat ce s-a trezit cu musafirul nepoftit în casă.

Jandarmii olteni au intervenit și au capturat reptila

Ieri după amiază, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a sunat la 112 și a cerut sprijinul jandarmilor pentru a înlătura un șarpe din casă. În șase minute echipajul de intervenție s-a deplasat de urgență la adresa indicată de dispecer.Pe strada Strehareți din municipiul Slatina, în holul unei locuințe, un șarpe de aproximativ 2 metri a fost capturat și eliberat în mediul natural.Deși astfel de șerpi sunt neveninoși, apariția lor nu este agreată de oameni.În caz de nevoie, cu încredere, solicitați sprijinul nostru”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Simona Floricel

Șarpele a fost eliberat în arealul natural din apropierea Slatinei. Anul acesta jandarmii au mai intervenit la astfel de acțiuni. Oltenii au cerut ajutor atunci când s-au descoperit un șarpe în locuință.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here