START înscrierilor pentru ediția a III-a – „Slatina City Run”

0
1420

Primăria Slatina reia organizarea unui evenimet sportiv dedicat iubitorilor de mișcare. „Slatina City Run” va avea loc pe 15 mai și se va desfășura pe două secțiuni: un cros de 7 kilometri și un semimaraton de 21 kilometri. Sportivii amatori se pot înscrie începând de astăzi în competiţia dotată cu multe premii.

“Începând de astăzi, înscrierile pentru competiția sportivă „Slatina City Run” din data de 15 mai, ora 10:00 se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/10/register. Înregistrările online se vor face până la data de 13 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 15 mai se vor putea face doar în limita locurilor disponibile. De asemenea vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive Slatina City Run” din data de 15 mai, accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2022.pdf”, anunță organizatorii.

Participarea este gratuită, iar fiecare concurent va primi un kit de concurs ce va consta intr –un tricou oficial și numărul de concurs.

Protrivit aceleași surse, locurile sunt limitate, respectiv 250 de participanți pentru proba de cross (7km) și 100 de participanți pentru proba de semimaraton(21 km), iar participanții se pot înscrie la o singură cursă, cross sau semimaraton. Traseul:

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here