Andrei are nevoie de ajutorul nostru. Viața tânărului din Grojdibodu depinde de o minune ce poate fi făcută de noi toți

0
1649

Un tânăr din Grojdibodu are nevoie de ajutorul nostru. Andrei Cristian are 23 de ani și este student eminent la Facultatea de Politechnică.

Planurile sale de viitor, ca de altfel întreaga sa viață a fost dată peste cap în luna septembrie când a fost diagnosticat cu leucemie mieloidală acută fără menținerea remisiunii.

Deși se aștepta să înceapă un nou an universitar, pentru tânărul din Olt au urmat ore nesfârșite de terapie, medicamentație costisitoare, chin și agonie. Speranța i-a fost pusă într-un transplant modular care a avut loc la spitalul Fundeni, dar din nefericire boala a recidivat și toate aceste intervenții medicale au dus la aparitia altor probleme, colostoma otită medie seroasă acută, trombocitopenie secundară.

Pentru Andrei speranța vine din Israel, dar familia are nevoie de susținere financiară. 290.000 de euro costă șansa la viață a lui Andrei iar prietenii au demarat o Campanie de strângere de fonduri pe paginile de socializare. În felul acesta oricine îi poate reda speranța la viață tânărului de 23 de ani.

 

“În căutarea unei speranțe la viață, familia a ajuns la o clinica din Israel unde doctorii considera ca acest tânăr poate lupta și depăși această boală. Un transplant modular în clinica din Israel este șansa lui Cristian de a lupta cu acest teribil diagnostic. Suma necesara pentru această intervenție este de 290.000 de euro. Este crunt și nedrept să fi nevoit să plătești asemenea sume pentru o șansă la viață. Starea lui este foarte gravă și trebuie transferat urgent la clinica din Israel. Familia se luptă cu costuri enorme de peste 1 an de zile, și din păcate nu sunt fonduri suficiente de a acoperi și aceasta noua interventie.

Nu vrem să cerem sume mari, nu ne dorim să punem pe nimeni în dificultate financiară, însă îndrăznim să cerem puțin de la fiecare. Noi avem credința că puțin cu puțin putem schimba o viață. O suma mică pentru fiecare din noi, poate schimba viața lui Cristian!”, acesta este mesajul prietenilor lui.

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here