Spectacol umanitar. Luca are nevoie de ajutor

0
1554

Luca Mihalache, băiețelul de 7 ani, din Slătioara, are în continuare nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare, pentru a putea continua terapiile extrem de costisitoare pentru părinţi.

Alături de familie sunt și oameni care vor să lupte pentru Luca. În acest week-end, la Centrul Cultural ‘Eugen Ionescu’ va avea loc un spectacol caritabil. Federația ‘Star Music’ organizează un spectacol Regal Artistic Umanitar ‘Daruri pentru Luca’  ce va avea loc sâmbătă, la ora 10.00 iar intrarea se va face pe bază de donație.

Luca, un băiețel de doar 7 anișori care, din păcate a fost diagnosticat cu o afecțiune foarte gravă care îl împiedică să fie un copilaș normal. El nu poate vorbi, nu poate merge singur decât foarte puțin, nu știe să se joace și nu știe să mănânce singur. Luca are nevoie de sprijin și de supraveghere permanent.

Din această cauză, părinții lui Luca încerc să facă tot posibilul ca Luca să aibă o viață normală. Iar din păcate singura salvare sunt terapiile care costă extrem de mult iar Luca are nevoie zilnic de ele. Chiar dacă o parte din ele sunt sponsorizate de stat ele sunt prea puține la cât are nevoie. Împreună cu dumneavoastră putem să-l ajutăm pe Luca să aibă o viață cât mai normală.

Donații se pot face în conturile:

Mihalache Cătălin Victor

Cont LEI: RO 95RZBR 0000 0600 2023 3853

Cont EURO: RO62RZBR 0000 0600 2079 3555

PayPal: mihalachegeorgiana26@yahoo.com  @catalingvik revolut

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here