Elevii de la Liceele Tehnologice intră în vacanță. La “Alexe Marin” a fost sărbătoare

0
1985

Astăzi a fost sărbătoare la Liceul Tehnologic ”Alexe Marin” din Slatina. Dăcă colegii lor sunt deja în vacanță, elevii din liceele tehnologice și școlile profesionale intră în vacanță vineri, 16 iulie.

Astfel că, astăzi, la Liceul Tehnologic “Alexe Marin” a avut loc festivitatea de premiere pentru 48 de elevi din clasele IX-XI de la liceu și anii I-II-III de la Școala Profesională.

Elevii cu cele mai bune rezultate au fost premiați. La liceu cei cu medii peste 8,50, iar la profesională cei cu media finală de 8.00.

Totodată, reprezentanții Consiliului elevilor au primit diplome de excelență.

“În parcul din curtea Liceului Tehnologic ”Alexe Marin” din Slatina s-a desfășuat ”FESTIVITATEA DE PREMIERE” pentru elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a LUCEU ZI și a elevilor din anii I , II și III de la școala profesională. Am avut alături și oaspeți:Corina MÂINESCU, inspector școlar de specialitate în cadrul I.S.J. Olt și Iulian ILIESCU, președintele Comitetului reprezentativ al părinților.Au fost prezenți absolvenții clasei a XII-a de liceu zi, care au PROMOVAT examenul de BACALAUREAT. Aceștia au transmis un mesaj de încurajare colegilor lor mai mici, îndemnându-i la învățătură.Elevii premiați ai primit diplome și cărți.

Învingători, fericiți, răbdători și mulțumiți, încheiem anul școlar 2020 – 2021, un an școlar”, a declarat directorul Liceului Tehnologic‚ Alexe Marin’, Valeria Diaconu.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here