177 DE BILETE DE TRATAMENT PENTRU OLTENI

0
937

La sediul Casei Județene de Pensii a fost afișată repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 9, cu date de plecare în perioada 27-31 iulie. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjolt.ro.

De data asta au fost repartizate 177 de locuri în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Eforia de Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn și Techirghiol. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 27-31.07.2021 și sunt repartizate astfel:

– 10 bilete în stațiunea Amara; – 14 bilete în stațiunea Bala; – 2 bilete în stațiunea Buziaș; – 9 bilete în stațiunea Caciulata; – 4 bilete în stațiunea Calimanesti; – 8 bilete în stațiunea Covasna; – 5 bilete în stațiunea Eforie Nord; – 6 bilete în stațiunea Felix; – 2 bilete în stațiunea Geoagiu; – 12 bilete în stațiunea Govora; – 13 bilete în stațiunea Herculane; – 2 bilete în stațiunea Moneasa; – 2 bilete în stațiunea Neptun; – 19 bilete în stațiunea Olanesti; – 2 bilete în stațiunea Pucioasa; – 10 bilete în stațiunea Saturn; – 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Potrivit reperezentanților Casei de Pensii Olt, persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 21 iulie 2021, inclusiv. Persoanelor de pe diagrama care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa si se prezinta la ghiseu. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 23 iulie 2021 si se vor vinde in data de 26 iulie 2021.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here