ACORDARE DIPLOMĂ DE MERIT

0
805

Sâmbătă dimineaţa, 26 iunie, ora 09:00. Momentul în care polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, tatăl său, în vârstă de 68 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina, cu o zi înainte şi nu a mai revenit.

Zeci de poliţişti s-au mobilizat pentru găsirea bărbatului, familia solicitând mediatizarea cazului, în speranţă că orice informaţie e bine-venită.

După aproximativ două ore de la mediatizarea cazului, doamna Diaconu Daniela, care a citit în presă despre dispariţie, a anunţat că bărbatul a fost văzut în comuna Coloneşti, la 40 de km de domiciliul său.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, bărbatul fiind găsit în siguranţă. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a felicitat-o pe doamna Diaconu Daniela pentru spiritul civic de care a dat dovadă, fiindu-i înmânată o diplomă de merit.

Nu este prima data când doamna Daniela a ales să pună binele pe primul plan, în urmă cu două luni restituind un portofel în care se afla suma de 300 de lei, documente de identitate şi carduri bancare.

Mulţumim doamna Daniela pentru sprijinul acordat!

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here