Un inspector din cadrul Primăriei Caracal reținut pentru trafic de influență

0
533

Un angajat al Primăriei Caracal a fost reținut pentru trafic de influență. Bărbatul de 48 de ani era inspector economist în economia mediului.

Potrivit procurorilor, acesta a cerut 16.000 de euro și 10.000 de lei pentru a facilita obținerea unor contracte cu atribuire directă în vederea valorificării cantităţilor de fier din cadrul punctelor termice, precum si a conductelor din fier de pe tronsonul Uzina de Vagoane – Autogară pentru o anumită firmă.

“În fapt, s-a reţinut că, în luna mai 2020, respectiv iunie 2020, inculpatul B.M.L. a pretins şi primit de la numitul C.D.D. sumele de 15.000 lei şi 1000 euro, respectiv suma de 10.000 lei (2 acte materiale), inculpatul lăsându-l să creadă pe acesta că are influenţă asupra primarului mun. Caracal-R.L. (în funcţie la acea dată) în vederea facilitării obţinerii unor contracte cu atribuire directă în vederea valorificării cantităţilor de fier din cadrul punctelor termice, precum si a conductelor din fier de pe tronsonul Uzina de Vagoane – Autogară din mun. Caracal, în favoarea societăţilor numitului C.D.D. şi soţiei acestuia’’, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de lângă Tribunalul Olt.

Angajatul primăriei, potrivit anchetatorilor, nu a mai comis fapte de natură penală.

Redactor: Georgeta Truşcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here