Aproape toată familia bărbatului mort de COVID-19, din Șerbănești, este infectată

0
2119

Fiul și tatăl bărbatului din Șerbănești, care a murit de COVID-19, au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus.
Potrivit primarului Titi Peligrad cei doi au fost luați cu izoleta în cursul acestei dimineți, după ce le-a venit rezultatul la teste.

Bătrânul are 80 de ani și grave probleme de sănătate iar tânărul de 20 de ani este elev în clasa a XII-a și urmează să susțină examenul de Bacalaureat.
În acest moment, singura persoană din familie care nu are coronavirus este soția bărbatului de 57 de ani, ce a decedat săptămâna trecută, în Spitalul din Caracal.
Prima depistată cu virusul mortal a fost fiica acestuia, cea care l-a însoțit la spital. Bărbatul a fost internat pe Secția de Cardiologie la SJU Slatina, apoi fost transferat la Fundeni. Acesta a fost confirmat cu cornavirus pe 5 mai, iar două zile mai târziu a decedat.
În acest moment, cele trei persoane din familia sa sunt internate la Caracal.

DSP Olt a confirmat cele două cazuri.
‘”Din ancheta epidemiologică reiese că sunt contacți de familie cu un caz confirmat. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost investigate cu laboratorul, cu rezultate pozitive. La această dată, pacienții se află în Spitalul COVID sub supraveghere medicală și tratament, cu stare generala bună’, se arată în comunicatul DSP Olt.
În acest moment, DSP Olt confirmă 51 de cazuri în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here