42 de olteni confirmați cu SARS-CoV 2. Alți 4 caracaleni, infectați cu coronavírus.

0
1763

Numărul oltenilor infectați cu SARS-CoV 2 a crescut. Acesta a ajuns la 42.
Două dintre noile cazuri au legătură cu focarul de coronavirus de la fabrica de confecții textile Vas Co Tricot, din Caracal.

Este vorba de alte două angajate ale societății care au fost diagnosticate cu virusul COVID-19. Astfel că, numărul cazurilor confirmate cu COVID 19 din fabrică a ajuns la 16 persoane.
Celelalte două cazuri confirmate sunt tot din Caracal și sunt părinții unui jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” din Craiova Dolj, confirmat cu noul Coronavirus.
“Conform datelor centralizate de Directia de Sănătate Publică Olt, în data de 30 aprilie s-au confirmat încă 4 cazuri cu infecția COVID -19, pe baza probelor recoltate de către laboratorul D.S.P. Olt. Din ancheta epidemiologică reiese că 2 dintre cazurile confirmate sunt contacți de familie ai unui caz confirmat din jud. Dolj, jandarm al Gruparii de Jandarmi Mobila Frații Buzești Craiova, iar celelalte două cazuri sunt angajati ai fabricii de textile din mun. Caracal. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost lucrate în cadrul laboratorului al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, cu rezultate pozitive’, se arată în comunicatul DSP Olt.

În acest moment, pacienții se afla în supraveghere medicală și tratament cu stare generală bună, în secția COVID-19, a SJU Slatina.
La această dată din cele 42 de cazuri confirmate în Olt, 10 au fost declarate vindecate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here