SARS COV2 in Olt: Minor pozitiv, jandarmi, polițiști sau cadre medicale suspecte!

0
1701

Printre oltenii depistați pozitiv la coronavirus se numără și un minor de 12 ani.
Acesta este fiul unui angajat al fabricii Vas Co Tricot din Caracal, de unde 8 angajați au fost internați în spital cu noul coronavirus.
„Pacientul în vârstă de 12 ani (sex masculin) a fost internat la Spitalul Municipal Caracal din data de 27.04.2020. După primirea rezultatului, pacientul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Din ancheta epidemiologica, reiese că acesta este contact direct al unui caz confirmat, respectiv angajat al fabricii de textile Caracal“, a precizat DSP Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.
Totodată, în izolare a intrat și un jandarm de la Unitatea din Caracal a cărui soție lucrează la aceeași firmă. Aceștia nu au fost testați, fiind plasați în izolare la domiciu sub supraveghere medicală.
În izolare la domiciliu este și un alt jandarm din Slatina a cărui soție, asistent medical la Spitalul Universitar de Urgență din capitală a fost depistată cu coronavirus. Aceasta este în prezent internată la spitalul ‘Matei Balș’ sub tratament. Jandarmul oltean a fost testat, iar acesta a arătat că nu a contactat virusul mortal. În continuare, jandarmul se află în izolare la domiciliu.
În izolare s-a aflat și un polițist comunitar din Slatina a cărui soție, asitent medical la SJU a intrat în contact cu gravida depistată pozitiv, angajata CJP Olt. Asistenta i-a administrat un tratament gravidei la începutul lunii. Testele au arătat că aceasta nu a contactat virusul.
În acest moment, în Olt avem raportate 36 de cazuri, dintre care 10 au fost vindecate și externate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here