Emil Moț:” Continuăm să prioritizăm sănătatea comunității noastre”

0
1630

Municipalitatea continuă acțiunile de dezinfecție și igienizarea a străzilor din Slatina.


După ce în prima zi au fost igienizate 30 de strazi cu trotuarele și aleile alăturate, seara trecută au mai fost dezinfectate alte peste 50 de străzi atât din zona de jos a orașului, cât și din alte zone.
Potrivit municipalității acțiunile de spălare și dezinfecție a spatiilor publice din municipiul Slatina se desfășoară în această seară pe străzile:
Păcii, Victoriei, Trandafirilor, Aleea Muncii, Unirii, Aleea Lalelelor, Textilistului, Tipografului, Vintilă Vodă, Ghiocei, Speranței, Ion Moroșanu, Mihail Kogălniceanu, Cazinoului, Mihai Eminescu, Ionașcu, Dinu Lipatti, Frații Buzești, George Poboran, 13 Decembrie, Abatorului, Independenței, Vederii, Horia, Cloșca, 1 Decembrie, Aleea Viorelelor, Piteștii Vechi, Viilor, Dealul Viilor, Mărășești, Caloianca, Jianu, Varipatti, Malul Livezii, Livezii, Nicolae Bălcescu, Vlad Țepeș, Grădiște, Oltului, Zăvoiului, Căpitan Aldescu, Fântânilor, Meșteșugarilor, Nicolae Buică, Cimitirului, Strehareți, Andrei, Sopot, Fundătura Sopot, Canal Sopot, Piața Ecaterina Teodoroiu și Bulevardul Nicolae Titulescu.

„Implementăm toate măsurile necesare în lupta cu noul coronavirus și depunem toate eforturile pentru a menține un climat de siguranță în orașul nostru. Ca de fiecare dată, fac un apel către cetățeni să respecte recomandările autorităților și să se informeze doar din surse oficiale în legătură cu actualul context. Astfel, împreună putem traversa mai ușor această perioadă dificilă”, a spus Emil Moț, primarul Slatinei.

Paralel cu aceste acțiuni continuă și igienizarea scărilor de bloc, precum și schimbarea gelului dezinfectant din cele 1400 de dispensere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here