MARIUS IANCU :”România se luptă cu coronavirusul și deputatul Roman cu „baronii roșii”

0
742

După ce deputatul PNL, Florin Roman a susținut ca în județele conduse de PSD nu au fost cumpărate aparate de testare PSR și nu se testează populația, social democarații i-au dat replica.


Primul care a facut acest lucru a fost președintele intermar Marcel Ciolacu care susține ca în zonele unde administrațiile au fost conduse ani de zile de PNL au apărut focarele de infecție.
„În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!
Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Vâlcea, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenti! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!”, a postat pe pagina sa de socializare Marcel Ciolacu.

Și deputatul de Olt, Marius Iancu a luat atitudine cu privire la acuzațiile liberalului.

„În plină epidemie de coronavirus, cu un Guvern care bâjbâie prin legislație și face modificări la modificările unor hotărâri de guvern pe care le-a adoptat, deputatul PNL, Florin Roman s-a trezit să acuze președinții de consilii județene din sudul țării că nu asigură suport financiar spitalelor.
Îi dau un singur exemplu deputatului habarnist Roman că poate așa renunță la discursul anti PSD și începe să se preocupe de soarta românilor. Consiliul Județean Olt a alocat, în ultima lună, peste 3 milioane lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina și pentru Spitalul Municipal Caracal, spital suport pentru tratarea cazurilor COVID-19.
Din acești bani, un milion de lei au fost alocați pentru achiziția unui laborator modular unde se vor efectua 196 de teste de coronavirus pe zi, iar restul pentru materiale sanitare și de protecție pentru personalul medical și cumpararea de ventilatoare mecanice”, a declarat Marius Iancu, deputat PSD Olt.

Printre cei care au reacționat dur la declarațiile liberalului Florin Roman a fost și președintele PSD Olt, președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Acesta a tinut, totodată să informeze că CJ Olt a alocat numai în ultima lună 3,6 milioane de lei pentru sănătate și lupta impotrica COVID 19.
Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here