Rotarienii alături de eroii din prima linie

0
637

În câteva zile, sute de viziere au fost confecționate la firma unui voluntar din Olt, care s-a alăturat demersului Clubului Rotary. Acestea au fost oferite personalului medical aflat în prima linie în lupta cu virusul mortal.

„Membrii Clubului Rotary Slatina au continuat distribuirea de viziere, in mod gratuit, către Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Proiectul „SOLIDARITATE PENTRU SĂNĂTATE”, început săptămâna trecută de către membrii Clubului Rotary Slatina, alături de alți oameni de bună credință, a ajuns la rezultatele dorite: 1.200 de viziere care au fost avizate de Direcția de Sănătate Publica Olt pot fi folosite pentru protecția cadrelor medicale oltene.


500 de viziere au fost înmânate pentru secțiile ATI, Boli Infecțioase, U.P.U., biroul de internări, liftieri, secții care asigură asistența medicală pentru pacienții suspecți de Covid-19. Vrem să continuăm acțiunile prin care putem fi de folos”, a declarat Marius Bălașa, președintele de anul acesta al Clubului Rotary.


Alte 700 viziere au fost înmânate gratuit Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt-SMURD, Direcției de Sănătate Publica Olt, Centrului de dializă și Spitalului Municipal Caracal.
Membrii clubului au identificat un furnizor de material PVC potrivit si, cu ajutorul firmei NION DESIGN, au început confecţionarea unui număr de 1200 de viziere pentru medici. Firma a asigurat în mod gratuit manopera, alăturându-se efortului colectiv de a oferi mai multă siguranţă medicilor olteni în interventiile lor. Vizierele nu sunt de unică folosință, ele pot fi reutilizate după igienizare corespunzatoare.
„Este încă mare nevoie de echipamente de protecţie a medicilor din alte spitale din Olt, a medicilor de familie, astfel ca, Clubul Rotary Slatina face apel pentru donatii cu materiale PVC pentru confectionarea lor sau sponsorizari în bani, în contul: ASOCIATIA CLUBUL ROTARY SLATINA, RO 67RZBR 00000 60000 975201, deschis la Raiffeissen Bank Slatina“, a transmis Rotary.

REDACTOR: GEORGETA TRUSCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here