„AJUTĂM SĂ FIM SALVAȚI”, campanie umanitara demarata de presedintele PNL Olt

0
580

Dupa ce a asigurat dispensere cu dezinfectant in Primarie, cabinete medicale, banca si postul de politie din Cungrea, pentru a-si proteja cungrenii, Liviu Voiculescu a demarat campania umanitară „AJUTĂM SĂ FIM SALVAȚI”.

Politicianul isi doreste astfel sa mobilizeze toți aleșii locali, simpli membri de partid și simpatizanți, pentru a da o mână de ajutor celor care astăzi sunt în PRIMA LINIE pentru salvarea de vieți omenești: medici și personal medical, polițiști, jandarmi, militari și postași. Pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu ii indeamna pe toti, sa se alature acestui demers:
„Orice persoană care dorește să se alăture demersului nostru este binevenită și mulțumim, de pe acum, tuturor. Contribuțiile dumneavoastră și ale colegilor noștri vor fi destinate achiziționării de echipamente de protecție sanitară : măști, mănuși și dezinfectanți, pe care le vom dona celor care au grijă de sănătatea noastră, de siguranța și ordinea publică precum și postașilor fără de care părinții, bunicii și copiii noștri nu și-ar primi drepturile atât de necesare în aceasta perioadă grea pentru noi toți.”
Acestei campanii i s-a alaturat deja Gabriel Stanciu, consilier al Ministrului Dezvoltării Regionale, care doneaza o parte din salariu.
„In aceste zile trebuie sa dam dovada de empatie și spirit civic pentru a putea trece peste aceasta pandemie care a produs o destabilizare a economiei,la nivel mondial și a pus in pericol viețile multor oameni, zeci de mii de decese fiind confirmate ca urmare a infectării cu acest Covid-19. Județul in care m-am născut are nevoie de ajutor, pe lângă dezvoltarea sa și rezolvarea multor probleme la nivel județean. Iar astazi spitalele sunt prioritatea noastră absoluta”, scrie Stanciu pe pagina de facebook.
De asemenea, in ultima zi a lunii martie, Voiculescu a încheiat un contract pentru achitizionarea unui numar de 10.000 de măști care au certificate de conformitate agreate de U. E.
Urmeaza sa fie achizitionate si 10 000 de manusi, numai de la distribuitori autorizati cu certificate de conformitate. Voiculescu si-a donat intreaga indemnizatie, ca de altfel si ceilalti consilieri, iar materialele achizitionate vor fi distribuite catre medici, asistente, politisti si postasi. Deja 700 de masti au ajuns la politisti, iar 300 au fost donate catre Posta Romana.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here