Apometrele CAO nu se mai citesc, facturile se plătesc după un consum estimat

0
669


Compania de Apă Olt se alătură marilor firme oltene care inăspresc masurile de precauție. Conducerea firmei a anunțat că suspendă, pe perioadă nedeterminată, activitatea Biroului Unic, a Compartimentului Citire Facturare și a Serviciului Registratură.


Astfel că, apometrele nu vor mai fi citite de angajații companiei, iar facturile pe luna martie, cel puțin, vor fi emise cu un consum estimat.
Această măsură a fost luată pentru a preveni răspândirea COVID 19.
„Măsura a fost luată pentru a-i proteja atât pe beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, cât și pe angajații noștri care lucrează cu clienții, în contextul epidemiei de coronavirus. Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare vor primi facturile pentru luna martie cu un consum estimat, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri și pentru lunile următoare. Pentru a obține informații sau a depune documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispoziția clienților adresa de e-mail: clienti@caolt.ro, serviciul poștal sau numărul de telefon: 0728.851.752.

Acestea vor fi soluționate în cel mai scurt timp, iar clienții noștri vor primi răspunsurile pe e-mail sau poștă”, se arată în comunicatul emis de CAO.
Totodată, pentru sesizarea unor probleme legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele a fost pus la dispoziția cetățenilor numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419.
În această perioadă, activitatea casieriilor CAO se desfășoară după program normal, dar cu restricțiile impuse de epidemiologi.
„Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Vitomirești, Vulturești, Dobroteasa și Valea Mare pot plăti facturile la birourile Companiei de Apă Olt din sediile primăriilor. Pentru plata facturilor, recomandăm clienților noștri utilizarea metodelor de plată on-line, card bancar. Clienții noștri au la dispoziție și aplicația CAOmobile, pe care o pot folosi pentru a evita deplasările la casierii”, a mai transmis Compania de Apă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here