Cercetati pentru conducerea vehiculelor fara permis

0
95

La data de 19 aprilie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale altui autoturism, întrucât acestuia îi fuseseră retrase. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase.

*Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 20 aprilie, în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

* Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 20 aprilie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Teslui, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina, care circula cu viteza de 103 km/h pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost sancținat contravențional pentru abaterea săvârșită, iar pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Ulterior, în jurul orei 23:40, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, iar pe numele acestuia a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

* Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 21 aprilie, în jurul orei 17:55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Coteana, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

* Cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 21 aprilie, în jurul orei 18:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Bobicești au oprit pentru control, în comuna Bobicești, un autoturism condus de o femeie de 68 de ani, din orașul Balș. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here