Elevii din Brâncoveni vor organiza un nou Târg Caritabil de Paște

0
1223

  A devenit o tradiție pentru elevii de la Școala Gimnazială ‘Voievod Brâncoveanu’ să facă fapte bune. După  ce târgurile caritabile organizate de Crăciun sau 1 iunie au fost de fiecare dată un succes, acum va fi organizată o nouă ediție a Târgului Caritabil de Paște.

 Târgul Caritabil își deschide porțile pentru a marca un eveniment special având sloganul „Dăruind, vei dobândi!”, astfel încât Paștele sa fie plasat sub semnul solidarității!
Anul acesta, Târgul Caritabil are loc în data de 22 aprilie, chiar în prima zi de desfășurare a programului educațional „Școală verde”.

Toți elevii și profesorii sunt invitați să cumpere ceea ce-și doresc din cadrul târgului. Banii strânși se vor transforma în zâmbete pentru  copiii defavorizați din comunitate .

„Organizarea unor astfel de târguri caritabile reprezintă un factor important pentru școala noastră. Ele sunt puse în valoare atât de Crăciun cât și de Paște!
Ne bucurăm să găsim susținere în comunitatea noastră școlară dar și la dispensar, poliție și primărie.
Astfel de inițiative de caritate contribuie la dezvoltarea sentimentului de solidaritate, bunătate, dragoste și dăruire. Târgul este o încununare a muncii de echipa: pe de o parte, elevii și părinții care vor aduce la școală fel și fel de bunătăți făcute în casă (în special, dulciuri) și, pe de altă parte, cadrele didactice care vor pregăti sandwiciuri proaspete!
Prin Târgul caritabil de Paște,   dăruim cu toții emoții și construim sărbători în sufletul tuturor!” , a declarat Laura Sandu, directorul Școlii Voievod Brâncoveanu

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here