O tânără din Irlanda își caută mama și frații, în Slatina și capitală

0
2054

Un alt copil ce a trecut prin fostul Orfelinat din Slatina își caută familia. Zilele trecute v-am prezentat cazul Danielei, care după 50 de ani își caută familie. Astăzi, va prezentăm o nouă poveste.

Pe cele două femei le leagă pe lângă povestea de viață și faptul că au trecut prin fostul Orfelinat de la Slatina.

Pamela își dorește de ziua ei un cadou de suflet. După 32 de ani vrea să își cunoască familia biologică.

‘Împlinesc frumoasa vârstă de 32 de ani, cu acestă ocazie îmi doresc enorm de mult să primesc cel mai minunat cadou din viata mea, acela de a-mi cunoaște familia biologică’, așa își începe mesajul său de pe pagina de Facebook, „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”

Pamela Tănase este născută pe 18 aprilie 1992 în București iar doar un an și jumătatea a ajuns în Orfelinatul din Slatina. In august 1996 a fost  adoptată în Irlanda.

Tânăra își continuă povestea : ‘mama mea se numea TĂNASE CLAUDIA, aveam un frate numit MARCUS și o soră MARCELA TĂNASE. Foarte probabil mai sunt și alți frați, pe care abia aștept să-i cunosc. Nu urăsc și nici nu-mi învinovățesc mama pentru decizia ei, din contră, are tot respectul și dragostea mea, știu cât de grele au fost timpurile în România pe atunci. Acum mai mult ca niciodată îmi doresc atât de mult să îmi cunosc întreaga familie. Vă rog ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis pe care dintotdeauna l-am avut, DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil și poate cineva din SLATINA sau BUCUREȘTI își amintește și de mine.

Aceasta face un apel pe pagina „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, unde sute de copii adoptați în străinătate încearcă să-și găsească părinții biologici.

În ultimii ani peste 1.000 de persoane adoptate în România și în străinătate în urmă cu zeci de ani au reușit să-și găsească părinții biologici prin intermediul paginii de Facebook „Copiii niciodată uitați ai României”.

Pagina a fost creată, în 2015, de Ileana Cunniffe Băiescu, o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda, care a început să îşi caute fratele adoptat în străinătate, în urmă cu 26 de ani.

Printre cei mulți care ș-au regăsit familiile biologice s-au numărat și copii din Olt.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here