Un bărbat care vroia să arunce deșeuri pe câmp a fost prins de Garda de Mediu

0
628

Un bărbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că intenționa să depoziteze  mai multe deșeuri pe un câmp din Osica de Sus.

Comisarii Gărzii de Mediu l-au prins în fapt pe cetățeanul care dorea să scape de resturile de la o construcție.

În timp ce se deplasau pe raza comunei Osica de Sus, o echipă de comisari din cadrul GNM-CJ Olt s-a autosesizat cu privire la o autoutilitară încărcata cu deșeuri inerte, care încerca abandonarea acestora pe un teren ce aparține domeniului public. Pentru acestă faptă a fost aplicată o sancțiune în valoare de 15000 lei și a fost confiscat mijlocul de transport.

GNM-CJ Olt avertizează persoanele fizice și juridice că gestionarea deșeurilor se realizează fără afectarea factorilor de mediu’, a anunțat Garda de Mediu Olt.

Terenul de la intrarea în comună este zona favorită pentru cei care vor să scape de gunoaie.

Este un teren la intrarea în comună. Periodic îl curățăm, fiindcă mulți aleg să aducă aici toate resturile din curte. Pentru deșeurile provenite de la diverse construcții pot lua legătura cu operatorul de salubritate, iar aceștia îl ridică. Costurile sunt mult mai mici comparativ cu amenzile. Rog cetățenii să nu mai arunce deșeuri pe unde apucă, trebuie să ne gândim și la mediu’, a declarat  Cezar Filip, primarul comunei Osica de Sus.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here