TSD Olt va planta o nouă pădure la Dobrosloveni

0
438

Zeci de voluntari vor planta o nouă pădure la Dobrosloveni. Tinerii social-democrați din Olt vor planta 700 de salcâmi.

Cei care vor să li se alăture sunt așteptați sâmbătă, dimineață.

Activitatea va avea loc Sâmbătă, pe 13 aprilie, începând cu orele 8:30. Deși 13 este considerat de unii un număr cu ghinion, noi suntem hotărâți să îl facem special, transformând acest 13 aprilie într-o zi norocoasă pentru natură și comunitatea noastră! În funcție de numărul de înscrieri, vom stabili puncte de întâlnire în toate satele, de unde se va pleca cu microbuzul:Dobrosloveni: Cămin Cultural, Resca: Cămin Cultural

Frăsinet: Sală Festivități, Potopinu: Grădinița. Avem un număr limitat de unelte la dispoziție, dar dacă aveți o cazma preferată, ar ajuta să o aduceți. Sunt mulți doritori, însă vă așteptăm în număr cât mai mare. Dacă doriți să faceți parte, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj către această pagină pentru mai multe detalii.Hai să dăm mână cu mână și să contribuim la crearea unui mediu mai curat și mai frumos pentru noi și pentru generațiile viitoare! Pentru a menține atmosfera veselă și plină de energie, vă încurajăm să veniți cu chef de glume și povești amuzante! Haideți să plantăm nu doar puieți, ci și zâmbete în comunitatea noastră’, au anunțat organizatorii.

Aceasta nu este prima campanie de ecologizare sau de plantare de copaci, organizată de TSD Olt.

‘Trebuie să protejăm natura. Este de datoria noastră să protejăm mediul, să creă un viitor pentru generația viitoare. Tinerii social-democrați din Olt au demarat mai multe campanii de ecologizarea a unor spații, dar și de plantare a unor păduri. Ne dorim să fim exemplu și prin micile noastre campanii , să dam o șansă naturii. Cu pași mici putem să facem ceva mare’, a declarat președintele TSD Olt, Alexandru Berechet.

Redactor: Georgeta Tușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here