AJOFM Olt organizează Bursa Generală Locurilor de Muncă

0
1255

Luna aceasta AJOFM Olt va organiza o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Sunt așteptați să participe atât angajatorii, cât și persoanele aflate în căutare unui loc de muncă.

Evenimentul se va organiza în Slatina și Caracal. Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

‘Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt se va desfăşura, în data de 17 mai 2024, începând cu ora 9.00 și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Crisan, nr.31 bis sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro ‘, a anunțat Elena Iordache, purtător de cuvânt AJOFM Olt.

Redactor Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here