Fotbaliștii slătineni au plantat 40 de copaci. Meciul de sâmbătă va începe cu o acțiune împotriva rasismului

0
1129

În așteptarea meciului din week-end, elevii lui Daniel Oprescu au plantat copaci. Fotbaliștii de la CSM Slatina au plantat pomi în baza sportivă din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”.

Această campanie face parte din Strategia de Sustenabilitate a Clubului slătinean.

‘Această campanie face parte din Strategia de Sustenabilitate a Clubului Sportiv Municipal Slatina, strategie prin care clubul își propune să fie mai prietenos cu mediul înconjurător și să ofere generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai puțin poluat. Prin aceste acţiuni, ne dorim să fim un exemplu pentru societate, şi totodată, să contribuim activ la protejarea mediului înconjurator’, a anunțat conducerea Clubului.

Mai mult, potrivit președintelui Clubului, Cristian Șcheau, u nouă acțiune va avea loc , sâmbătă, la meciul primul meci oficial din play-out când fotbaliștii slătineni vor primi vizita celor de la CS Tunari.

‘Este o acțiunea în cadrul Strategiei de responsabilizarea a Clubului, o strategie elaborată în conformitatea cu cerințele UEFA, prin care încercăm să atingem mai multe ramuri, mediu, combaterea discriminării rasiale și altele. Anul acesta am avut acțiunea aceasta, pe mediu, în care am plantat 40 de copăcei. Și anul trecut am avut o astfel de acțiune , pe colectarea deșeurilor, iar sâmbătă, la meci, vom avea o acțiune pe combaterea rasismului. La începutul meciului vom avea bannere și baloane cu mesaje ‘, a declarat Cristian Șcheau, președinte CSM Slatina

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here