Ateliere Pascale la Muzeul Județean Olt

0
1115

Atelierele primăverii de la Muzeul Județean continuă. De data aceasta cu ateliere dedicate Sărbătorilor Pascale.

Sunt așteptați zeci de copii din Olt, pentru a învăța să încondeieze ouă, să picteze pe sticlă sau să modeleze lutul.

‘Dragi părinți, dascăli și elevi, ca de fiecare dată colectivul Muzeului Județean Olt vă așteaptă cu noi provocări, la debut de primăvară și pe lângă programul de vizitare a expozițiilor permanente și temporare din incinta muzeului și alte activități informativ-educative, în perioada următoare vă propunem următoarele ateliere perioada: 22.04. – 30.04.2024’’, anunță managerul Muzeului Județean, George Smarandache.

Atelierul de încondeiat ouă și cel de pictură pe sticlă se vor desfășura la sediul Muzeului Județean Olt, din strada Ana Ipătescu, nr. 1, Slatina, după următorul program:

În zilele de luni, marți, miercuri joi, vineri, orele: 09,00 – 10,00 și 10,30 -11,30.

Prețul de participare la ateliere este de 5 lei/participant.

Atelierul de modelare în lut se va desfășura la  Casa Muzeu ”Gunka și Spiru Vergulescu”, din strada Livezii, nr. 13, Slatina, după următorul program:

În zilele de luni, marți, miercuri joi, vineri, orele: 10,30 -11,30.

Prețul de participare la ateliere este de 10 lei/participant.

Organizatorii anunță gratuitate pentru copii, elevi din unitățile instituționalizate, respectiv, din cadrul D.G.A.S.P.C. Olt, precum și cei cu dizabilități, vor beneficia de participare gratuită.

‘Pentru o bună desfășurare a atelierelor menționate, vă rugăm să vă adresați doamnei dr. Iohana Brătoi, la nr de telefon: 0747427513, în vederea solicitării de informații și în vederea programării’, a subliniat aceași sursă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here