Disney Cup 2024- o nouă șansă pentru elevii slătineni

0
846

Primăria Slatina menține tradiția și organizează  cea  mai iubită și așteptată competiție de către elevii de gimnaziu. Aceștia vor putea concura pentru un bilet în avionul pentru DisneyLand, ediția a XVI-a

36 de elevi, câte 3 de la fiecare școală, vor merge într-o excursie la parcul de distracții Disney Land și vor vizita Parisul.

La competitie vor participa elevi din clasele 5-8 care vor susține un teste cu intrebări din diverse discipline. Testul este unul grilă, iar elevii care vor avea cele mai mari note vor merge in excursia din capitala Franței.

“ În data de 14 Mai 2024, în municipiul Slatina are loc manifestarea – concurs „Disney Cup”, ediţia a XVI-a, manifestare cu caracter educativ-cultural la care se pot înscrie elevi din unitățile de învățământ ai claselor a V-a, a VI-a si a VII-a, din municipiul Slatina, eveniment cu semnificație profundă pentru elevii din municipiul nostru”, se arată în proiectul de hotărâre.

Prima etapă va avea loc pe  14 mai, iar  până pe 7 mai elevii se pot înscrie la școală. Primăria a alocat aproximativ 350.000 de lei pentru finanțarea acestei competiții, iar excursia celor mici va dura 4 zile

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here