Jandarmii olteni vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor la manifestările cultural-artistice și meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a

0
174

Jandarmii vor acționa sâmbătă, 23 martie, în patru localități oltene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice și sportive.

Vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în localitățile Mărgheni-Brâncoveni și Osica de Jos, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice ce cuprind demonstrații de echitație și paradă a cailor, precum și programe cultural-artistice.

Începând cu ora 15:00 vom fi prezenți pentru a asigura măsuri de ordine și siguranță publică la partidele de fotbal dintre echipele A.C.S. Vedița Colonești – C.S.O. Petrolul Potcoava și A.C.S. Oltul Curtișoara – Cetatea Turnu-Măgurele.

Pe această cale, jandarmii adreseaza participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și autorități pe timpul derulării evenimentelor;
  • să acorde atenție copiilor pentru a nu se rătăci în mulțime;
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură, fiind interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;
  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here