Elevii de la Școala ‘Eugen Ionescu’ cântă pentru polițistul Andrei Mircea. El are nevoie de ajutorul nostru

0
1247

În urma unui accident rutier viața unui tânăr de 30 de ani s-a schimbat complet. Andrei Mircea este căsătorit și are un băiețel de nici un an, pe care deocamdată nu poate să îl plimbe sau să îl ajute la primii lui pași.

Din polițistul activ de odinioară, acum el a rămas cu un handicap permanent. Mai exact, în urma accidentului rutier i-a fost amputat piciorul stâng. Iar pentru ca într-o zi să se joace cu fiul său, tânărul are nevoie de o proteză de coapsă modulară cu manșon de silicon.

Familia a cerut ajutor pe rețelele de socializare, pentru a strânge banii necesari. O astfel de proteză costă 276.450 lei, sumă pe care nu o dețin.

În Valea Mare au fost organizate mai multe acțiuni umanitare pentru acest caz, dar banii strânși nu sunt suficienți. Acum, în prag de Crăciun, la biserica Sfinții Împărați Sopot va fi organizat un miniconcert de colinde susținut de elevii de la Școala ‘Eugen Ionescu’ pentru a strânge bani, pentru ca tânărul din Valea Mare să poată merge din nou.

„Marți, la ora 16.30 la biserica Sfinții Împărați Sopot va fi organizat un miniconcert împreună cu Școala ‘Rugen Ionescu’. Scopul este acela de a strânge banii necesari pentru achiziționarea protezei pentru Andrei Mircea.
Donații se pot face la: cont RON: RO88 UGBI 0000 3020 1833 7RON; cont EUR: RO83 UGBI 0000 3020 2409 2EUR; Revolut IBAN: RO64 BREL 0005 5004 9239 0100, cu specificația pentru transfer bancar numele Vladu Florina’, au anunțat reprezentanții bisericii.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here