CJ Olt, noi investiții la IJJ

0
675

Consiliul Județean Olt continuă dotarea jandarmilor olteni. In paralel cu proiectele ce implică refacerea clădirilor unităților IJJ Olt, administrația județeană se implică și în refacerea parcului auto al Jandarmeriei.

De curând, Inspectoratul de Jandarmi Olt a fost dotat recent cu trei autoturisme Duster, grație unui proiect implementat de către Consiliul Județean Olt.

Proiectul ”Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul Programului INTERREG V A România-Bulgaria, a prevăzut investiția a peste 400 de mii Euro în infrastructura de urgență a județului nostru.

Potrivit CJ Olt, au fost achiziționate, în cadrul acestui obiectiv, pe lângă cele trei Dustere și trei ATV-uri pentru IJJ Olt, dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

‘Contribuția acestor echipamente va întări capacitatea noastră de a asigura ordinea și siguranța publică în județ și se alătură altor investiții pe care CJ Olt le-a realizat, atât din bugetul propriu, cât mai ales din atragerea fondurilor europene, pentru îmbunătățirea bazei operaționale și creșterea capacității de intervenție în județul Olt’, se precizează în aceeași sursă.

In cadrul aceluiași proiect, cu o valoare totală de 916.047,52 Euro au fost făcute achiziții de echipamente și autoutilitare și pentru ISU Olt.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here