AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

0
332

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia 22 jandarmi au fost avansaţi în grad, 4 ofițeri și 18 subofițeri. Potrivit unui comunicat de presa al IJJ Olt:

„Astăzi, s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată, s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă. După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansați, colonel Emanuel-Theodor Botan – inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a înmânat noile grade militare celor avansați”.

Totodată a fost prezentat şi Ordinul inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate. În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 Aprilie şi de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie. Felicitări tuturor celor avansaţi și mult succes pe mai departe, este mesajul reprezentantilor IJJ Olt!

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here