Invitație la teatru, pe final de an

0
905

Luna viitoare pe scena Centrului Cultural ‘Eugen Ionescu’ vor urca actori locali ce vor pune în scenă o piesă cu o temă actuală și ofertantă.

Piesa „Cu o mână moartă” este o adaptare după piesa „Poker” a lui Adrian Lustig.

Slătinenii sunt invitați la o comedie ancorată în realitate și în care publicul poate să se regăsească și să ajungă să râdă de situațiile prin care atrecut.

Și distribuția este una de zile mari, cu nume cunoscute publicului iubitor de teatru.

‘Finalul acestui an este bogat în premiere teatrale la Slatina. Centrul Cultural Eugen Ionescu vă propune în data de 13 decembrie 2023, la ora 19,00, premiera piesei „Cu o mână moartă”, o comedie în regia lui Gelu Nicolae, adaptare după piesa „Poker” a lui Adrian Lustig.

Distribuția: Gelu Nicolae, Andreea Doinea, Andreea Dumitrescu, Lucian Țîrcomnicu, Remus Iordache. Participă: Nelu Cîrstea, Ionuț Niță, Ionuț Bădoi, Emanuel Preda și Clubul motocicliștilor Green Knights. Spectacolul este realizat de Asociația ASCDE’, anunță organizatorii.

Biletele se pun în vânzare începând de marți 14 noiembrie 2023, ora 13,00, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu și vor putea fi achiziționate zilnic, de luni până vinei în intervalul orar 13,00 – 18,00. Prețul unui bilet: 17 lei.

Redactor:  Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here