ACCIDENT RUTIER ÎN AFARA COMUNEI DEVESELU

0
505

La data de 31 iulie, în jurul orei 15:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Ianca și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Deveselu. În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Municipal Caracal.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here