Un bărbat din Botoșani a fost dat dispărut de angajator. Bărbatul este cautat de Poliție

0
1297

Patronul unei firme din Slatina a  alertat Poliția, joi, anunțând că unul dintre angajații săi a dispărut.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Broscăuți, județul Botoșani,  a plecat voluntar de la o societate comercială unde acesta lucra și nu a mai revenit.

Potrivit unor surse, bărbatul era angajat ca administrator al unui restaurant din oraș. Acesta ar fi anunțat că merge în zona Zahana cu taxi, dar nu s-a mai întors. La plecarea a luat cu el și o parte din încasări, apoi și-a închis telefonul. Bărbatul era cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că numitul MORARU CĂLIN, în vârstă de 46 de ani, din comuna Broscăuți, județul Botoșani, a plecat voluntar de la o societate comercială din municipiul Slatina unde acesta lucra și nu a mai revenit’, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 65 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ten deschis, ochi căprui, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here