START ÎNSCRIERILOR PENTRU ANUL ȘCOLAR 2023 – 2024, LA PALATUL COPIILOR DIN SLATINA

0
1506
Deși este vacanță Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina începe înscrierile pentru copiii care doresc să urmeze activități extrașcolare aici. Cursurile sunt gratuite, iar oferta este una bogată. Anul școlar viitor sunt disponibilepeste 1500 de locuri la cele  32 de cercuri .
 Cadre didactice cu experiență îi vor învăța pe copii diferite activități educative, artistice și culturale, iar micuții și tinerii își pot descoperi adevăratele talente și pasiuni. De altfel, sloganul instituției este  „Descoperă-ți vocația! Cultivă-ți talentul!”, iar de 70 de ani aici se pune accentul pe educația non-formală.
Încrierile încep în data de 15 iulie și se încheie pe 31 august.
Cele mai multe locuri sunt disponibile la cercuri precum Dans modern – 110, Cultură și civilizație engleză – 96, Jurnalism/Ziartistică – 92, Judo – 77, Protecția mediului – 66, Orientare turistică – 65, Creație confecții – 65, Floricultură – 64, Atelierul fanteziei – 62, Cenaclu literar – 60, Navomodele – 60, Matematică aplicată – 59, Dans popular – 55, iar la polul opus, cu cele mai puține locuri, sunt Pictură pe sticlă – 22, Chitară – 20, Foto-cineclub – 14 și Instrumente tradiționale – 9.

„În perioada 15 iulie – 31 august, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 13:00, îi așteptăm pe cei care vor să se înscrie la cursurile cercurilor noastre, la sediul instituției, din strada Eugen Ionescu, nr. 3. Vrem ca odată cu școlile și grădinițele să începem și noi activitatea. De asta am început înscrierea mai devreme, pentru a avea mai mult timp la dispoziție pentru activități. Avem peste 30 de cercuri, la clasă urmând să predea profesori cu experiență. Anul trecut, am avut la peste 3.500 de copii care au participat la cursurile cercurilor de la Palatul Copiilor Slatina, dar și la cluburile copiilor din județ, aflate în subordinea noastră”, a declarat Iliuță Brăileanu, directorul instituției de învățământ.

Actele necesare pentru înscriere sunt: cerere tip, copie certificat de naștere și copie adeverință medicală de la medicul de familie pentru cei care aleg un cerc cu profil sportiv. Acestea pot fi  găsite la sediul Palatului „Adrian Băran” Slatina sau pe site -ul instituției.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here