SJU Slatina organizeaza concurs pentru medici si infirmiere

0
501

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi de medici. Totodata, se organizeaza concurs si pentru angajarea a 27 de infirmiere. Pentru medici, termenul de depunere al dosarelor este data de 17 aprilie, iar pentru postul de infirmiera, dosarul se poate depune pana la data de 3 mai.

Spitalul Judetean de Urgenata Slatina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru posturi de medici. Toate posturile vacante sunt pentru Unitatea de Primiri Urgente. Este vorba despre “două posturi vacante de medic rezident an V, specialitatea medicină de urgență, nivel de studii S, normă întreagă, perioadă nedeterminată la Unitatea de primire urgențe, un post vacant de medic specialist, specialitatea medicină de urgență, nivel de studii S, normă întreagă, perioadă nedeterminată la Unitatea de primire urgențe , un post vacant de medic specialist, specialitatea pediatrie, nivel de studii S, normă întreagă, perioadă nedeterminată la Unitatea de primire urgențe”. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale pot fi consultate accesand urmatorul link: http://posturi.gov.ro/anunt/medic-4-posturi-spitalul-judetean-de-urgenta-slatina-judetul-olt/.

Unitatea medicala olteana organizeaza concurs si pentru ocuparea a 28 de posturi de infirmiera. Termenul limita de depunere a dosarelor pentru ocuparea posturilor de medic este 27 aprilie 2023, iar pentru posturile de infirmiera, termenul limita de depunere al dosarelor este 3 mai.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here