CAO întrerupe apă pe strada Aleea Viorelelor

0
879

Astăzi , trei blocuri de pe strada Aleea Viorelelor rămân fără apă. Compania de Apă Olt lucrează în zonă. Se va trece pe noua rețea de alimentare cu apă.

Potrivit reprezentanților CAO pentru a branșa rețeaua nouă de alimentare cu apă care va alimenta blocurile GA 5A, GA 5B și GA 5C, de pe Aleea Viorelelor, serviciul de alimentare cu apă va fi interrupt astazi, 16 martie 2023, în aceste trei blocuri, începând cu ora 9.30.

“Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat, în aceeași zi, în jurul orei 15.30. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După lucrările de branșare a celor trei blocuri, Compania de Apă Olt va efectua, în zonă și o amplă acțiune de spălare a rețelelor de alimentare cu apă. Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea tuturor acestor intervenții pe rețele, atât în blocurile GA 5A, GA 5B și GA 5C, cât și în blocurile GA nr. 1, 2, 3, 4 și 5 pot să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune’’, a anunțat purtătorul de cuvânt al Companiei, Crina Jilavu.

Investiția Companiei de Apă Olt de pe strada Aleea Viorelelor, de reabilitare a rețelelei de alimentare cu apă, face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here