CSM Slatina pierde în fața celor de la CSM Târgu Jiu și se apropie de retrogradare

0
1545

CSM Slatina a pierdut pe teren propriu meciul cu CSM Târgu Jiu. Aceasta din urmă este  nou-promovată pe prima scenă a handbalului, pe când slătinencele trec printr-o perioadă dificilă. Toate speranțele și le leagă de meciurile cu HC Zalău şi CS Dacia Mioveni.

CSM Slatina a pierdut, scor 21-25, pe teren propriu cu CSM Târgu Jiu.

Partida a avut un început bun, după câteva încercări la cele două porţi, tabela a fost deblocată de echipa gazdă abia în minutul 6. După un joc strans cele doua echipe au intrat la vestiare cu scorul pe tabelă de 10-12.

Repriza secundă a început cu gol pentru Slatina, care s-a apropiat la un gol pe tabelă, scor 11-12. Slătinencele au reuşit chiar să restabilească egalitatea, în minutul 32. Dar au fost foarte multe ratări, iar pe final de meci, elevele lui Adrian Chiruţ au punctat de trei ori consecutiv, pentru 21-25.

De altfel, noul antrenor de la CSM Slatina s-a arătat nemulțumit de ratările elevelor sale, de unu la unu cu portarul.

“Ne-am dorit mult punctele de astăzi dar știm că întâlnim o echipă pe val, o echipă care joacă handbal foarte bun, în acest moment, dar spun că diferența s-a făcut la ratări. Am avut foarte multe situații in care am ajuns dar noi cu portarul am ratat. Am avut multe situaţii de unu la unu cu portarul,  aceste ratări ne-au pus plumb în picioare, s-au distanţat pe ratările noastre. Erau trei puncte importante, vedem ce putem face, mai sunt meciuri şi mergem înainte. Obiectivul este din ce în ce mai greu de atins , dar mathematic se poate, a declarat Adrian Chiruț, antrenor CSM Slatina.

Pentru slătinence urmează intâlnirea ce fetele din Zalău, care în clasament se poziționează inaintea celor de la CSM Slatina, apoi vor juca împotriva celor de la Dacia Mioveni ,  care sunt pe locul 11. De altfel, pentru slătinence,  meciul cu Dacia Mioveni inseamnă și primul meci împotriva fostei lor antrenoare Victorina Bora. În acest moment, CSM Slatina este pe locul 13 in clasament

Clasament Liga Florilor

CSM București
CS Rapid București
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud
HC Dunărea Brăila
SCM Râmnicu Vâlcea
SCM Gloria Buzău
CS Minaur Baia Mare
SCM Universitatea Craiova
CSM Tg. Jiu
CS Măgura Cisnadie
CS Dacia Mioveni 2012
HC Zalău
CSM Slatina
CSM Galati

 

Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here