Un autovehicul condus de un oltean a intrat în parapet pe DN6 în județul Dolj. O tânără din Izvoarele a fost rănită

0
489

O tânără din Izvoarele a fost rănită într-un accident rutier produs, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 6 în județul Dolj. Un autovehicul, condus de un bărbat din Vulpeni, scăpat de sub control a intrat violent în parapet, fiind proiectat pe celălalt sens de mers.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi în jurul orei 00.20 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 6, în comuna Brădeşti.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat din comuna Vulpeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 6, în comuna Brădeşti, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor a acroşat parapetul metalic din partea dreaptă a drumului, fiind proiectat pe banda a doua de deplasare, în acelaşi sens.

În urma evenimentului rutier, o tânără din comuna Izvoarele, judeţul Olt, pasageră, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here