OFSD Caracal- Spectacol caritabil ”Îmbracă un copil de Crăciun”

0
1711

Zeci de copii talentați au urcat pe scena Teatrului Național din Caracal în cadrul unul spectacol cartiabil ”Îmbracă un copil de Crăciun” organizat de Organizația de Femei PSD Caracal.

150 de copii din familii cu situație materială precară au trăit magia sărbătorilor de sfârșit de an fiind protagoniștii unei campanii inedite inițiată de femeile social-democrate caracalene.

Alături de copii au fost prezenți și primarul Ion Doldurea, senatoarea PSD Siminica Mirea, consilieri locali PSD dar și reprezentanți ai bazei militare de la Deveselu.

”Aseară, la Teatrul Național din Caracal, am organizat evenimentul caritabil ”Îmbracă un copil de Crăciun” pe care noi, femeile din organizația PSD Caracal l-am gândit pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiașe din orașul nostru. Cu sprijinul cetățenilor care au dat curs inițiativei noastre a fost posibil transformarea Crăciunului într-o adevărată sărbătoare de suflet și momente de neuitat, contribuind la împlinirea visului oricărui copil. S-au strâns cadouri pentru micuții care provin din familii fără posibilități materiale astfel încât fiecare dintre copii a primit de la Moș un pachet cu haine călduroase și dulciuri”, a declarat Marina Samiee, președinta organizației de Femei PSD Caracal.

În perioada aceasta, femeile social-democrate din Caracal au organizat mai multe acțiuni prin care au oferit daruri nu numai copiilor, ci și bunicilor.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here