Cupa Rotary la Pescuit – ediția a IX-a

0
1539

Cupa Rotary la Pescuit a ajuns în 2022 la cea de-a IX-a editie. Concursul s-a desfășurat la Criva, iar recordul ediției a fost stabilit de Victor Olteanu, cu o captură de 4,615 kilograme.

La competiție au fost prezente 12 echipe de rotarieni & friends. Premiul cel mare fiind câștigat de echipa condusă de un medic stomatolog, Dumitrescu Andreea, Badea Florin și Lupașcu Arin. Captura lor a fost de 48,570 de kilograme de crap. Pe locul al II-lea cu 22 de kilograme de crap a fost echipa formată din Dumitrescu Andrei, Lișcă Claudiu și Lăpadat Cosmin. Pe podium a urcat și echipa condusă de președintele de anul trecut al Clubului Rotary Slatina, Danu Mihai, Ciu Dragos și Diaconeasa Gigel cu o captură de 20,520 de kilograme.

“Organizăm această competiție pentru că avem rotarieni pasionați de pescuit și este un prilej de a socialize. Participă de fiecare dată și membrii Cluburilor Interact și Rotaikids. De altfel unii dintre ei s-au clasat pe podium. Anul acesta au fost prezenți patru membrii de la Interact și doi de la Rotarikids. Cluburile Interact Slatina, prin președintele Matei Ștefania și Rotakids Slatina, prin Dumitrescu Andrei și Danu Alexia, dar și tânăra de schimb din proiectul YEP, Alessia Montero din Mexic, au împărtășit cu noi pasiunea pentru pescuit”, a declarat președintele Clubului Rotary, Gabriel Dumitrescu.

Din competiție nu au lipsit nici ”povești pescărești”. Evenimentul este cel care marchează toamna, dar și inceperea acțiunilor de iarnă.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here