Alexandru Stănescu, noul director al ADR S-V Oltenia

0
2252

Fostul deputat PSD Olt, Alexandru Stănescu a reușit să obțină, prin concurs, conducerea ADR S-V Oltenia.

Contactat de Ptv Oltenia, Alexandru Stănescu ne-a confirmat că a trecut cu brio și de proba de interviu pentru funcția de director a ADR S-V Oltenia. La această probă Stănescu a obținut 90,60 de puncte, cu mult peste contracandidatul său care a obținut 57,14 puncte. Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, a susținut luni un interviu pentru șefia Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Vest- Oltenia.

Fostul deputat deține acum șefia ADR Oltenia, organism care are pe mână fonduri europene în valoare de 1,2 miliarde de euro.

Potrivit CV-ului, Alexandru Stănescu a absolvit, în 1986, Facultatea de Mecanică Agricolă București, între 1986 și 1993 a fost inginer la S.C. Agromec Vișina S.A, iar între 1994 și 2012 a fost director general la S.C. Agromec Bucinișu S.A., ulterior fiind deputat de Olt și vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. In 2022, pentru o perioadă scurtă a fost și membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE).

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here