Slătineanca Irina Ciobanu reprezintă România la JO Tokyo

0
1262

România are acum peste 90 de sportivi calificaţi la JO de la Tokyo, la 16 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3×3, ciclism, lupte, judo, triatlon, tir sportiv, canoe, tenis, tenis de masă, box şi scrimă. Și iată-ne pe ultima sută de metri înainte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, poate cea mai mare provocare a olimpismului în aceste vremuri sensibile pe care le trăim. Printre aceștia se numără și slătineanca Irina Ciobanu.

Comitetul Român Olimpic a anunțat echipele care participa la Jocurile Olimpice, iar din cea de tennis de masă face parte și Irina Ciobanu, alături de Bernadette Szocs (simplu, dublu mixt), Elizabeta Samara (simplu), Daniela Dodean Monteiro ( echipe), Ovidiu Ionescu (simplu, dublu mixt) și  antrenori: Viorel Filimon, Andrei Filimon;

“La Izvorani, la baza olimpică a COSR, suntem toți gata de a porni în întâmpinarea visului nostru, de a aduce României o medalie olimpică. Nu știm ce va fi, dar suntem siguri că vom face tot ce se poate ca sa încheiem cu bine acest ciclu olimpic.

Pentru mine este a 5-a ediție a JO și sunt fericit că pot conduce o delegație formată din cei mai buni sportivi ai momentului.

Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu si Ovidiu Ionescu, alături de antrenorii lor, Andrei Filimon si Viorel Filimon sunt cei care ne vor reprezenta în confruntarea olimpică în 4 dintre cele 5 probe posibile: echipe feminin, simplu feminin și masculin și dublu mixt’’, a anunțat președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristian Romanescu.

Mâine echipa de tenis de masă, alături ce cele de la baschet, canotaj, box, fotbal, judo, scrimă și tir cu arcul vor pleca spre Japonia.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here