În Brastavățu continuă asfaltările

0
1644

În această dimineață au început lucrările pe drumul comunal din Brastavățu, care face legătura cu DN 54, Caracal-Corabia.

Potrivit edilului, Constantin-Cici Oprea, acest tronson de drum nu a mai fost asfaltat din 1985 iar starea sa era deteriorată.

“Este un drum asfaltat în 1985 și este într-o stare de degradare avansată. Pe acest tronson de  aproximativ 800 de metri au fost făcute doar plombări, iar lucrările de asfaltare erau necesare. Este un drum circulat, așa că era nevoie de lucrări capitale de refacere a structurii”, a declarat Constantin-Cici Oprea, primar Brastavățu.

Lucrările sunt preconizate să dureze trei zile, iar drumul a fost închis traficului.

“ Vă informăm că începând de miercuri 14.07.2021 se va închide circulația rutieră pe str. Gării din comuna Brastavatu (de la nr. 1 la nr. 41 ). Măsura este necesară pentru repararea și turnarea covorului asfaltic, lucrările urmând să se desfășoare până vineri 16.07.2021. Circulatia va fi deviată pe str. Pieței – str. Oltului –

str. Salciei sau Agronomului. Recomandăm să vă parcați autoturismele în zonele neafectate de lucrări, deoarece circulația nu va fi permisă pe stratul de asfalt“, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 140.000 de lei și este suportată din bugetul local.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here