Zeci de coșuri stradale vandalizate, în Caracal

0
667

În primăvara, în Caracal, sute de coșuri stradale au fost schimbate. Din păcate zeci de coșuri de gunoi au fost vandalizate zilele acestea.

“Facem eforturi să schimbăm fața orașului. Ne dorim curățenie și investim din banii comunității pentru asta. Am amplasat coșuri de gunoi pentru a ne asigura că avem condiții să menținem curate străzile, parcurile, locurile de joacă. Concetățeni „binevoitori” și-au făcut un obicei din a distruge ce construim împreună. În loc să investim bani, timp și resurse umane în a continua activitățile atât de necesare pentru a face din Caracal un oraș demn de locuitorii săi, suntem nevoiți să ne ocupăm de a repara stricăciunile celor care nu respectă munca noastră, a caracalenilor. Ne bazăm în continuare pe susținerea cetățenilor responsabili care ne sesizează faptele de distrugere a bunurilor comune, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă etc. din comunitatea noastră, apelând inspectorii urbani la numărul scurt 0349/912’’, a postat pe pagina sa de socializare primarul Ion Doldurea.

La postarea edilului au reacționat sute de caracaleni, cei mai mulți dezaprobând acțiunile huliganice, alții cerând instalarea mai multor camere video pe străzi și amendarea celor care încalcă legea.

“Domnule primar, ați făcut multe la viața dumneavoastră. Porniți și un proiect de a pune cât mai multe camere de luat vederi prin cartiere, prin locuri circulate de cetățeni, și atunci cred că o să fie mai ușor la identificarea rău făcătorilor … care nu au altceva bun de făcut decât să distrugă ceea ce alții se chinuie să facă. Camerele sunt singura soluție care va duce la liniștea și bună – starea cetătenilor și poate educarea tuturor care vor să mai distrugă ce repară alții “ , a comentat un caracalean.

Răspunsul primarului nu a întârziat să apară:”Apelăm și la cetățenii onești să ne ajute să-i prindem pe făptași pentru că nu ne permitem acum (financiar )să punem camere de luat vederi în toate locurile unde este nevoie. Situația s-a îmbunătățit mult prin montarea celor 130 camere dar această postare este un apel la ajutorul celor ce il pot da prin sesizari la telefonul cetateanului.”

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here